Rent a car Timișoara
Wise Cars: Rent a car în Timișoara
Cauta masina

Care este procesul pentru a inchiria o masina in Timisoara?

1
2
3
4
1
2
3
4

Alegi masina

Oferim o gama variata de masini disponibile pentru inchiriat – de la masini compacte la SUV-uri. Primul pas este sa verifici in formularul de mai sus daca una din masinile noastre este potrivita pentru nevoile tale.

Completezi formularul

Odata ce ai ales masina, planul de asigurare, optiunile extra si ne-ai transmis datele tale, urmeaza sa fi contactat de agentul nostru de rezervare pentru a verifica inca odata datele. Nu va trebui sa platesti nici un avans!

Preiei masina

Agentul de inchiriere te va contacta cu cel putin 48 de ore inainte de ora stabilita de tine pentru a reconfirma rezervarea. Vei fi asteptat la locul stabilit,vei semna contractul, vei face plata si poti pleca la drum. Atat de simplu!

Predai mașina

Ne vei anunta cu o zi inainte la ce ora doresti sa predai masina. Agentul de inchiriere te va astepta la aeroport. Te rugam sa te asiguri ca la momentul predarii nivelul conbustibilului sa corespunda cu nivelul de la momentul preluarii.

De ce să ne alegi pentru inchirieri auto Timisoara?

Cu depozit sau fara. Tu alegi.

Poti inchiria de la noi chiar si fara sa plasezi o garantie sau un depozit. Asigurarea SCDW-Full Casco va asigura masina pe tot parcursul inchirierii iar noi nu iti vom solicita nici o garantie.

Prețul afișat este și cel final

Odata ce vom verifica telefonic rezervarea ta, pretul ramane neschimbat iar la momentul ridicarii masinii de catre tine nu vei achita nici un cent in plus. Pretul afisat pe site este pretul final!

Suport 24/7

Fie ca este vorba de o rezervare sau de o problema pe parcursul inchirierii, suntem la dispozitia ta 24/7. Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste sprijinul din partea noastra.

Locatie de preluare flexibila

Poti prelua masina gratuit de la aeroport sau o putem livra in fata casei tale contra-cost. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi locatia din formularul de rezervare iar noi ne vom ocupa de tot.

Ce spun clienții noștri?

Ioana Laura
Ioana Laura
2024-02-08
Personalul foarte răbdător și dedicat pentru nevoile clienților, mașinile de calitate superioară, iar experiența noastră a fost una deosebită. Alex a avut grijă ca mașina să fie impecabilă, iar călătoria noastră a decurs perfect fără nici un incident. Recomand!😁
Ioana Andreea Cristina Ciugudean
Ioana Andreea Cristina Ciugudean
2024-02-07
🔝
Alexandra Bazso
Alexandra Bazso
2024-01-21
Echipa prietenoasa ,masina ok din toate punctele de vedere.. Recomand!
Claudiu Cioloca
Claudiu Cioloca
2024-01-21
Profesionalism și servicii impecabile. Recomand!
Cristina Ioana Cosma
Cristina Ioana Cosma
2023-12-10
Excelente servicio, puntualidad, respeto y comunicación! Muy recomendable!
Rayan Adawi
Rayan Adawi
2023-10-15
Very good experience, very good car, thanks for everything!

Care este flota noastră disponibila pentru inchirieri auto Timisoara?

Unde ne găsiți pentru inchirieri auto Timisoara?

Rent a car Cluj-Napoca

AdresăStrada Trandafirilor 102, Dezmir 407039

Rent a car Timișoara

AdresăAeroport Timisoara, Timișoara 300124

Rent a car Sibiu

AdresăȘoseaua Alba Iulia 73, Sibiu 550052

Rent a car Drobeta-Turnu Severin

AdresăStrada Independenței 32, Drobeta-Turnu Severin 220167

Întrebări frecvente despre rent a car Timisoara

 • Ce inseamna asigurarea SCDW – FULL CASCO (DEPOZIT 0)?

  Asigurarea SCDW (Super Collision Damage Waiver) sau FULL CASCO reprezinta cea mai superioara asigurare disponibila in industria de rent a car. Aceasta are rolul de a asigura masina pe tot parcursul inchirierii si te scuteste de orice costuri in cazul in care se intampla ceva cu masina pe parcursul inchirierii. Totodata are rolul de a reduce depozitul si contributia ta in caz de dauna la 0.

 • De ce se percepe taxa pentru soferii sub 23 de ani si cat costa?

  Percem o taxa de 50 de euro pentru soferii sub 23 de ani. Aceasta taxa acopera eventualele daune produse din lipsa de experienta a soferilor.

 • Ce se întâmplă în cazul unui accident?

  Este important să ne contactezi imediat ce s-a produs accidentul. Te vom indruma pas cu pas care este procedura pentru solutionare iar in caz ca masina nu este deplasabila, noi o inlocuim gratuit in cazul in care constatam ca nu a fost vina ta. Asigurarea SCDW Full-Casco, acoperă 99% din avariile potentiale conform poliței.

 • De ce acte am nevoie pentru a inchiria o masina?

  Ai nevoie de un permis de conducere valabil si de o carte de identitate sau un pasaport valabil.

 • De unde se poate prelua masina inchiriata si in ce interval orar?

  Masina se poate prelua gratuit din aeroporturile in care activam sau contra-cost o putem livra la tine acasa. Trebuie doar sa ne mentionezi cum preferi.